Org. nr. 984 923 406
Vår hovedsponsor er 


____________________

Vi har avtale med Sport 1 i
HvittingfossVi takker også våre andre
sponsorer: 


____________________

  

Klikk på logoen for å se
hvordan du kan registrere
deg
 

Norsk Tipping

Hvem gir du grasrotandelen din til?

Grasrotandelen er en viktig inntekstkilde for oss i Efteløt IL, og i 2017 fikk vi nesten 70.000 kr fra denne ordningen til Norsk tipping. I 2018 øker i tillegg andelen av din innsats som går til Grasrotandelen fra 5-7%. Grasrotandelen går ikke på noen måte ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du registrert din mottaker av Grasrotandelen? Ta gjerne en sjekk med dine foreldre, besteforeldre onkler og tanter også!

Efteløt Idrettslag er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Dersom du ønsker at Efteløt Idrettslag skal motta en andel av tippemidlene fra Norsk Tipping må du oppgi vårt organisasjonsnummer hos kommisjonæren neste gang du leverer en håpefull kupong. Eller du kan vise frem strekkoden som vist under.EFTELØT IDRETTSLAG 

Organisasjonsnummer: 984923406

32774984923406


Da vil spill hos Norsk Tipping gi 7 % av innsatsen  direkte til Efteløt Idrettslag (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 984923406 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill. 

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne. 

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!
FACEBOOK
Sjekk også vår fjesbokside!


DIVERSE

Her finner du oss....

Vaffeloppskrift...


KONTAKT
post@eftelot-il.no

Efteløt IL har organisasjonsnummer 984923406.